2008. január 23., szerda

opening

Nah mivel eddig nem nagyon volt senkinek kedve ahhoz, ohgy írjon egy bemutatkozó bejegyzést, ezért úgy gondoltam, átveszem eme megtisztelő feladatot. .. Na jó, hagyjuk a formalitást ;)

Albérletben lakunk 4en: Árpesz, Hevee, Laza, és én, valamint albérleti életünk aktív résztvevője Dante is, aki egykoron koliszobatársunk volt, de míg mi kikötltöztünk albiba, ő megmaradt kolistának.

A blog ötlete egy másnapos regg... délu... .. napon (maradjunk ennyiben) ötlött az agyunkba, amikoris annyi hülyeség gyűlt össze, hogy úgy gondoltuk valamiféle módon dokumentálni kellene, mert a "beszólásgyűjtemény" txt-ink kezdenek rendszertelenek lenni, ezenkívűl elég sok poénos dolog szokott történni velünk, amire jó emlékezni, ... és talán akár másokat is érdekelhet :)

A névadó dolog egy játékötletből fakadt, amikoris elkezdtünk egy RPG-játékot csinálni, ami (...hehe) rólunk szól :) és ennek a címe lett a Soul Kolibur - Advanced ChildrenZ, vagyis a SKACz. Megjegyzendő, hogy "igen, gyerekekek!!!", nem kell érte leszólni: vi dú szpík ingliss!! :)

Tehát összefoglalva ez a szerény kis blog fogja megörökíteni az utókornak nemes cselekedeteinket. Valamint mindenképp felkerül valamilyen részletekben az eddigi beszólásgyüjteményünk is. Remélem élvezhető lesz más számára is... de ha nem.. kitérdekel!! X)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése