2008. március 17., hétfő

The Drifting... Pt. 3.




 2007 Február 20. - Idézet a naplóból:
"A helyzet súlyosbodott. Reggel 6 körül arra ébredtünk, hogy már szaga is van a víznek... magyarul, hogy Jay-t idézzem: "SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉGG LEHUGYOZ A FAL!!!!! " Szerény albérletünk 4 szolid falzatából ömlik a húgy, a híg fekália... és talán harmadnapra a villanyunk szarni is fog.
 Nincs áram, lekapcsoltuk, mivel a biztosítékot akkor még nem igazán húgytengerként kivehető óceán vette körül. Nincs víz mivel azt is elzártuk... Elektromosság hiányában nincs mikrónk, ami harmad olyan rossz se, minthogy nincs hűtőnk. A sok mocsok mellé nemsokára szagolhatjuk a különféle ételnek nevezett, saját belükbe visszatöltött, döglött állatok tetemeit. "
 A reggeli mozzanatát külön meg kell hogy említsem. Reggel ugyan étvágyunk nem nagyon... kellett volna hogy legyen, de volt... Jay-el átevickéltünk a karotin tartalmú sárga óceánon, majd munkához láttunk, tömni kezdtük az arcrendszereinket. Egész jól ment a dolog, a szar megmelegítetlen, hideg és nyers virsli, és a gagyi parizer a szokásosnál jobban csúszott, amíg rá nem néztünk az ablakpárkányra... Tudniillik, a takarítás és felitatás mozzanatakor óvintézkedéseket tettünk. Ilyen volt pl. az a tény, hogy mi kurvára kettévágtunk egy Slice-os flakont, hogy legyen mibe gyűlnie a csöpögő gecinek pl. a konyhában. Evészetünk közben szomorúan kellett észrevennünk hogy: "Egy flakon húgy mellett reggeliztünk!" Innen született meg Jay egy frappáns beszólása, ami igaz, hogy később hangzott el, de szerintem itt érdemes megemlíteni:
"Nem ember a szememben aki nem reggelizett még egy flakon húgy mellett! "
 Apropó, majdnem kifelejtettem egy fontos, de a "bárcsak" kategóriába sorolhatóan el nem hagyható részletet. Ilyentájt jutottunk be először Dágleszék apartmanjába. Hát mit ne mondjak... egész otthonos volt, meg minden, csak ne úszott volna plafonig a szarban. Trendi szarcsimbókok mindenfelé, ahogy Árpesz mondta. Durva volt de télleg, el se tudtuk képzelni, hogy hogy szarhat valaki ennyit. :D (Még ha 10 emeletről van szó akkor is. - Jay)
 Engedelmetekkel idézném tovább a hajónapló reggel írt részét:
 "Fáradtak vagyunk, idegesek, szétunjuk az agyunkat és mellé még ironikusan humorosak is próbálunk maradni... Mi, a nagyobbik szoba lakosai, felhalmoztuk cuccainkat a szoba egyetlen száraz szigetére, reménykedve, hogy az intelligens vizelet (ˆ báj Árpesz) nem találja meg a holmit. Hál istennek fölöttünk a dugulás elhárítók valami turmixról beszéltek, így fix hogy van, aki még tőlünk is rosszabbul járt... Én pl. kifejezetten örülök, hogy bár a csőtörés felettünk történt, szép lassan meghódítja a fél házat. SZENVEDJETEK TI IS MOCSKOK!!! "
 Árpesz kollegánk kifejtette véleményét a krízis helyzetről:
  - Eddig is szar volt ez az albérlet de most már... - Árpesz
  - Most már húgy... - Laza

 A következő megjegyzés érdekes, tanúságos, és harmadrészt igaz. Előző nap épp berúgni voltunk a kollegákkal, mikor is nem bírtuk tovább, a háztömbünk sarkát hugyoztuk le, kb. 3-an, 4-en. annyira nem emléxem már rá... :) Jay észrevette a logikai buktatót:
  - Lehugyoztátok a házat, most a ház is lehugyoz titeket!
Pihenő következett, a hajónapló következő sora:
"Egy kis FMA-val próbáljuk elfeledtetni magunkkal a "Krízis helyzetet". "
... Ajaj...

edit: elfelejtettük, hogy: tu bí kontinyűbebbabb... vagy mi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése